Šteker je zagrebački bend nastao krajem 2022. godine. Njihov glazbeni izričaj nije striktno definiran, već se radi o širem spektru glazbenih ukusa na koje utječu hard rock, punk, psihodelična glazba i novi val, čija se kombinacija očituje u njihovim autorskim pjesmama. Do sada su nastupali u zagrebačkom KSET-u i Vintage Industrial Baru u sklopu 4. izdanja Supervala.

Maršali su bend iz Bečeja osnovani početkom 2023. godine. Inspirirani su zvukom 60-ih i 90-ih te bečejskim bendovima Popcycle i Eva Braun. Nastupali su kao predgrupa Eve Braun u Novom Sadu i Beogradu te održali niz manjih koncerata. Na nedavnom državnom natjecanju srednjoškolskih bendova Srbije pobijedili su kao najbolji bend s nekoliko osvojenih nagrada. Do sada su objavili dva singla “Plovidba” i “Reči” te će uskoro objaviti i treći singl.

TereT je bend iz Zagreba osnovan 2022. godine. Kombiniraju glazbene žanrovske elemente indie/funk/hard rock/psihodelične glazbe kako bi stvorili poseban novi zvuk i vlastiti glazbeni identitet. Proteklih godinu dana uglavnom su bili fokusirani na klupske nastupe te su svirali na festivalima u Puli, Šibeniku i Samoboru(Bunker), Superval festivalu u Zagrebu i Hali u Zagrebu kao predgrupa Zabranjenom pušenju. Do sada su objavili dva singla “Spasi me” i “Cimet”, a na koncertu će ekskluzivno svirati pjesme s nadolazećeg albuma koji će uskoro biti objavljen.

Superval+ koncert održat će se 4.1.2024. u Vintage Industrial Baru. Partner ovog događaja je Udruženje nastavnika Muzičke kulture Srbije, a program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba te GRAFIK.neta.
Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta cijena će biti 6 eura.