D. je bend. Ime im je isto kao i glazba, može biti i značiti bilo što. Inspiracije im dolaze iz svih vremenskih perioda i dijelova svijeta te ih kombiniraju u jedinstvenu cjelinu umjetničkog izražaja. Članovi benda su: Dag Huljev Jakopač (vokal, gitara), Matija Bojko (bas, back vokal) i Tituš Cvanciger (bubanj).
Petrikor je bend iz Podgorice nastao 2022. godine. Sviraju autorsku glazbu koja se najbliže može opisati kao post punk i alt rock mada se osjeća i utjecaj iz drugih sfera rock scene. Uskoro planiraju objaviti svoj prvi EP. Članovi benda su: Rastko Laković (bubanj), Andrija Milonjić (bass gitara), Matija Mikulić (lead gitara), Strahinja Laković (ritam gitara, vokal), Ognjen Burić (klavijature).
DkD je pop punk bend iz Zagreba koji je nastao iz potrebe za sviranjem na Supervalu 2022. Bez nekog relevantnog scenskog iskustva nisu baš bili sigurni što bi trebali raditi, ali su se vodili dobrim ukusom i divljom energijom kroz probe. Od prve svirke nikad se ne zna što se sve od njih može očekivati, a vjerojatno se nikad neće ni znati. Članovi benda su: Tituš Cvanciger (bubanj), Borna Fumić (bas gitara), Luka Škrlec (gitara), Stjepan Nemec (klavijature), Mika Moskaljov (vokal), Matija Ivezić (vokal).
Superval+ koncert će se održati 21.2. u Vintage Industrial Baru. Partner ovog događaja je Rockstrikcija, a program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba te GRAFIK.neta.
Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta cijena će biti 6 eura.