Linija 109 je zagrebački ženski bend osnovan u veljači 2022. Sviraju autorske pjesme koje se baziraju na post-rocku i shoegazeu, s utjecajima novog vala, indie rocka i metala. Do sad su imali svirke po raznim zagrebačkim klubovima kao što su Kset, Cadillac, Hard Place, Pogon itd. te također u kninskom A3, a ove godine su svirali na 4. izdanju Supervala u Vintage Industrial Baru.
Špil Ligni su slovenski bend koji broji sedam glazbenika od kojih svatko njeguje drugačiji glazbeni izraz, a pod ovim imenom nastupaju zadnjih pola godine. Okosnicu njihove glazbe čini hip hop u koji su inkorporirali raznolike utjecaje, u prvom redu jazz kojim se većina njih bavi, no izbjegavaju žanrovsko ukalupljivanje i s ponosom ističu svoju glazbenu otvorenost. U procesu su snimanja svog albuma prvijenca.
Smrdljivi Martini su zagrebački punk rock bend koji pjeva o konkretnim problemima svoje generacije, pametnim, ali i glupim forama, najboljim kombinacijama hrane, ljubavi i svom gradu. Nastali su u prosincu 2021. s ciljem prijaviti se na Superval festival iz šale, a od samog početka sviraju autorske pjesme. Ubrzo su pronašli publiku i svirali u klubovima Cadillac, Sax, Hard Place, Melin, Dva Osam i Vintage Industrial Bar (u sklopu Supervala) te izvan Zagreba u klubovima Azimut (Šibenik), Beertija (Rijeka), AKC Garaža (Vrbovec), Skwhat (Sisak), AG Club (Sarajevo), u sklopu festivala Prvomajski inkubator na otoku Krku i u sklopu prvog showcase SHIP festivala u Šibeniku.
Superval+ koncert održat će se 1.11.2023. u Vintage Industrial Baru. Partner ovog događaja je Špil liga Kina Šiške, a program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba te GRAFIK.neta.
Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta cijena će biti 6 eura.