Nakon višegodišnjeg upornog rada na promociji mladih nadarenih glazbenika školskog uzrasta na nacionalnoj razini, Superval se širi izvan granica Hrvatske. 

U suradnji s državama u kojima postoje inicijative slične Supervalu, koje podupiru i promoviraju izvođače školskog uzrasta, novi program nazvan Superval+ potvrđenim će kvalitetnim autorskim bendovima sa Supervala omogućiti da svoj talent pokažu izvan Hrvatske te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala. Za vrijeme školskih praznika u Zagrebu će se održati koncerti na kojima će sudjelovati potvrđeni autorski bendovi sa Supervala te jedan bend izvan Hrvatske. Predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju pozitivno će utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj. U suradnji sa Špil ligom Kina Šiške prvi će se Superval+ koncert održati 1.11.2023. u Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati Linija 109, Smrdljivi Martini te Špil ligni, pobjednici 10. sezone slovenskog natjecanja glazbenika srednjoškolskog uzrasta Špil liga. Partner ovog događaja je Špil liga Kina Šiške, a program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba te GRAFIK.neta.

Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu od 16.10.2023., a na dan koncerta cijena će biti 6 eura.

Dizajn: Tomislav Vranić