U petak i subotu, 16.-17. lipnja održano je četvrto izdanje Supervala – festivala bendova školskog uzrasta. Nastupilo je 30 bendova iz cijele Hrvatske uzrasta od 4. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole.

Hvala svima koji su došli i podržali mlade bendove na Supervalu! Preko 2000 posjetitelja je u ova dva dana prošlo kroz Vintage Industrial Bar koji se još jednom pokazao kao sjajan domaćin. Hvala svim bendovima i njihovim mentorima!

Hvala svim sponzorima i donatorima; Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Zagreb, HDS-ZAMP, GRAFIK.net, Školska knjiga, Beštija, HEP, pekarna Dinara, medijskim pokroviteljima Yammat FM i Ravno Do Dna.
Hvala ministrici kulture Nini Obuljen Koržinek, zamjeniku gradonačelnika Luki Korlaetu i pročelnici gradskog ureda za kulturu Emini Višnić što su osobno došli pružiti podršku sjajnim mladim glazbenicima koji su ih oduševili svojom energijom, idejama i vrhunskim nastupima u prepunom Vintageu.
Hvala predavačima na edukativnim radionicama; Josip Radić, Boris Hrepić Hrepa, Sara Ercegović, Frane Tomašić, Mirko Burazer, Mate Škugor.
Hvala volonterima; Vilhelmina Lana Krajcer, Jakov Milun, Alex Rakoš, Maja Šebelić, Tena Arapović, Nola Zidarić, Antonija Radoš, Anita Francetić.
Hvala snimateljima Kaooosss produkcije na izdržanom ludom tempu, hvala fotografu Tomislavu Sporišu. Hvala svim medijima i fotografima koji su došli na Superval i koji su podržali Superval proteklih mjeseci.
Hvala sjajnim domaćinima Vintage Industrial Baru, prije svega Luki Balen i Matiji Trupinović, hvala toncu Draženu Završki, svim tehničarima, konobarima i redarima.
Hvala dizajneru Tomislavu Vranić na sjajnom dizajnu svega i svačega, Miljenku Čorak na press objavama, Mislavu Čotić i Predragu Kežić na web podršci, ravnateljici OŠ Grigora Viteza na podršci, Mati Škugoru i Ivani Jelača na svim savjetima i pomoći!
Hvala svima, vidimo se iduće godine!
Vaša Ana Bajo

 

MEDIJSKI IZVJEŠTAJI:

PRVI DAN – MUSIC BOX PORTAL

DRUGI DAN – MUSIC BOX PORTAL

GLAZBA.HR

RAVNO DO DNA